• Value is required and can't be empty
Information om skidregionen
Zillertaler Superskipass
Högsta punkt: 3 250 m
Lägsta punkt: 630 m
Liftar totalt: 203
Släpliftar: 92
Sittliftar: 66
Kabinbanor: 45
Pister totalt: 497 km
Pister:
153 km
Pister:
263 km
Pister:
81 km
Opistade nedfarter: 33 km
Kundomdömen

Appartements Pfisterhof

96 Antal omdömen:

93 % Rekommendationsnivå:

Boende 8,7
Ort 8,6
Skidområde 9,2

Skidregion Zillertaler Superskipass

Med liftkortet "Zillertaler Superskipass" har du tillgång till 530 pistkilometer (inkl. opistade nedfarter) i skidområdena Zillertal Arena, vid Mayrhofner Bergbahnen, i Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, i skidområdet Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch samt i Wildkogel-Arena i Bramberg. Alla skidområden är föredömligt förbundna med varandra genom en kostnadsfri linjebuss och tåglinje (se skidregion). En rad freeride-områden och snowparks kompletterar det förstklassiga pistutbudet!

Zillertal Arena är en föregångare vad gäller Wi-Fi-tillgång i skidområdena: genom ett flertal kostnadsfria Wi-Fi-hotspots kan du enkelt koppla upp dig och dela med dig av dina senaste erfarenheter med vänner och familj där hemma. Eller varför inte läsa de senaste väder- och snörapporterna? Inloggningen går smidigt tack vare att inget lösenord krävs och registrera sig behöver man bara göra en gång.

En riktig höjdpunkt att rekommendera är en utflykt till glaciären Hintertux (ingår i Zillertaler Superskipass). Den hör tack vare dess storlek och anspråksfulla pister till de bästa glaciärerna i Alperna. Uppe på 3 250 meters höjd väntar en grandios utsikt och en 12 km lång dalnedfart! Med fyrastolsliften Tuxerjoch har Hintertuxglaciären fått sin första sittlift med stolsvärme. Dessutom kommer vägen från Sommerbergalm till liftarna vid Tuxerjoch att jämnas ut. En övertäckt rulltrappa tar dig bekvämt till liften.
Klicka här för att förstora pistkartan.
Kan ej bokas