Skidsemester för vegetarianer

Leberkäse, wienerschnitzel, fondue – är de typiska inhemska specialiteterna inga favoriter för dig? Då är du i alla fall inte ensam, och det vet också hotellen. Många boenden har anpassat sina menyer efter vegetariska önskemål, så att man kan njuta av semestern utan problem. Boka en grön skidresa! Ta en titt på våra boenden som erbjuder vegetarisk kost!

Hotell med vegetarisk kost

Fler och fler får upp ögonen för vegetariska alternativ, inte minst av hälsomässiga skäl, och följaktligen har också många hotell börjat anpassa sig efter sina gästers individuella önskemål. I de flesta boenden finns också vegetariska alternativ i buffén eller på menyn, eller ordnas mot förfrågan. Här är man väldigt flexibla, och försöker matmässigt göra vistelsen så bekväm som möjligt för sina gäster. Dessutom är det inte bara hotellen som erbjuder vegetariska alternativ. Även bergsrestauranger i skidområdena har anpassat sitt utbud efter vegetarianer, och erbjuder läckra, regionala vegetariska rätter för den som vill ta en stärkande lunchpaus.

Vad bör man tänka på när man bokar sin skidresa som vegetarian?

Även om de flesta hotell nuförtiden erbjuder sina gäster vegetariska alternativ så har vi tagit fram filtret "Vegetariskt". Genom att klicka på detta filter kan du vara säker på att inte få några ovälkomna överraskningar i hotellrestaurangen. Oavsett om du åker till Tyskland, Italien, Frankrike eller Österrike så visas bara boenden där menyn omfattar vegetariska rätter, och där du som vegetarian kan vänta dig en stressfri skidsemester.
Skidsemester för vegetarianer
Skidsemester för vegetarianer