Vänligen ange barnens ålder vid ankomstdatum
  • Value is required and can't be empty

Wellness och skidsemester i Bulgarien

Känner du för att lämna vardagens stress en stund och bara ägna dig åt att må bra? Eller vill du kunna slappna av på riktigt efter en upplevelserik dag i backarna, och njuta av en skön massage? Kombinera i så fall din skidsemester med våra fina wellnesserbjudanden.

Njut av tiden på våra boenden och simma ett par längder i simhallen, sitt en stund i bastun och njut av programmet för välbefinnande i spaområdet! Låter det inte skönt med en avslappnande massage eller lite fitness efter en aktiv dag i skidbacken? Hos oss hittar du garanterat ett passande wellnesspaket, där liftkort ingår, för en sagolik vintersemester i snön.

Allmän information om skidsemester i Bulgarien

Bulgarien har mycket att erbjuda: traditionella byggnader och mysiga gränder, rustika värdshus med utsökt gastronomi samt moderna och fartfyllda skidområden med snögaranti, som sträcker sig över landets imponerande bergskedjor - exempelvis Rodopi- och Pirinbergen. Här finns något för varje besökare. I Bulgarien väntar en underbar kombination av tradition och modernitet. Bulgarien ska verkligen … Mer

Boenden Skidresor wellness i Bulgarien

Karta Förstora

Sök…
boenden: Skidresor wellness i Bulgarien
För tillfället finns det inga erbjudanden inom kategorin Wellness i Bulgarien